Привітання керівника гуртка з Новим роком

30.12.2015 20:47

Адміністратори сайту навіть незнали, що у керівника гуртка екскускурсоводів - Очеретної Людмили Павлівни є такий "прихований" талант! Отже, читаємо те, що Людмила Павлівна, напевно, писала від щирої душі.

 

Дорогий друже!!! 
Бажаю сміятися дзвінко щодня, 
Неначе веселе мале мавпеня! 
Рік Мавпи ось-ось завітає до хати,
Тож зичу весь рік тобі не сумувати! 

Хвилиночці кожній бажаю радіти, 
На місці бажаю тобі не сидіти, 
Весь рік провести тобі славно і гоже, 
А Мавпа у цьому нехай допоможе!

 

    2016 рік – рік високосний, а це означає, що в ньому буде не 365 днів, а 366. Нерідко забобонні люди бояться і не люблять високосний рік. Здавна було заведено вважати високосний рік небезпечним і приписувати йому багато небачених бід. Вважалося, що він знаменується неврожаями, хворобами та війнами. В давнину люди були впевнені, що у високосний рік ніби і худоба падає, і дерева засихають, і нові хвороби з'являються, і сімейні чвари починаються. У народі високосний рік називали роком Касьяна, згідно з легендою — злопам'ятного і скупого, який на шляху до Раю відмовився допомогти селянину витягнути воза, який застряг в болоті. Це зробив Микола, який йшов поруч з ним. І мовив тоді Господь: «Благе діло ти зробив, Микола. Будуть люди згадувати тебе два рази на рік — у травні та грудні. А тебе, Касьян, за те, що ти не допоміг, будуть поминати тільки раз на чотири роки». Відтоді настає кожні чотири роки високосний рік - рік недоброго Касьяна.

 

Поздоровляю з Новим Роком! Бажаю 12 місяців здоров‘я, 53 тижні щастя, 366 днів блага, 8760 годин удачі, 525600 хвилин успіху і 31536000 секунд кохання!

 

Нехай наступаючий Новий рік порадує вас приємними сюрпризами! Як різними є всі пори року, так нехай настільки різноманітним буде кожен день у твоєму житті! Ніколи не бійся, не опускай рук, адже володаркою року буде Мавпа, а вона завжди наполеглива у всьому! Так що не разаровуй її, іди до своєї мети! Мрії збуваються! Будь успішним!

 

З повагою, Людмила Павлівна.