Учні гуртка були на концерті гурту «Танок на майдані Конго»

27.10.2015 20:34

Учні гуртка екскурсоводів, (а саме Олександр Титко, Юлія Петелька, Дарина Заєць (з подружкою), Любов Рябова (із своїми друзями)) відвідали безкоштовний концерт, який мав назву "Патріоти єднають країну".

Концерт був створений на підтримку партії "УКРОП". Відбувався він на площі Василя Стуса, 18 жовтня о 18.00. 

На концерті також були присутні журналісти "1+1", "ВДТ", "Еверест", "20 хвилин". Телеканал "Еверест" взяв у нас інтерв'ю.

БІЛЬШ ДЕТАЛЬНО ПРО ПОДІЮ ЧИТАЙМО ДАЛІ

(ЗА ІНФОРМАЦІЄЮ "20 ХВИЛИН")

Всеукраїнський тур «Патріоти єднають країну» у Вінниці зібрав близько трьохсот слухачів. Під час трьох часового концерту перед вінничанами виступили гурти «Bliss Mood» та «Патроничі». Хедлайнером вечора став «Танок на майдані Конго».

 

Концерт проходив сьогодні, 18 жовтня, з 19 до 22.00 на площі перед «Книжкою». На початку концерту на площі зібралось лише близько сотні людей.
- Взагалі не знав, що сьогодні має бути якийсь концерт, - розповідає вінничанин Сергій. – Вирішив підійти розпитатись, бо побачив величезну сцену. Виявилось, що виступатиме «ТНМК». Концерт дуже погано прорекламували і ніхто з моїх друзів про нього не знав.

Ведучий зі сцени закликав глядачів дзвонити, відправляти повідомлення друзям та збиратись під сценою.
Концертна програма розпочалась з виступу вінницького кавер-гурту «Bliss Mood». Музиканти грали майже годину.

В перервах між виступами глядачам показували відеоролики партії «Укроп», яка виступила організатором заходу.
- Мене спочатку відлякнула символіка політичної партії на сцені, але коли почув гарну музику вирішив приєднатись і послухати, - розповідає студент педагогічного університету Ігор. – Мені все одно, хто організував концерт. Перед виборами хоч безкоштовно на класних концертах можна побувати.
Молодий Івано-Франківський гурт «Патроничі» теж виступав на сцені близько години. Хлопці грали переважно швидкі пісні, тож вінничани не мерзли.

Харківські актори показували вінничанам політичну виставу «Борщ», де зображували політиків у вигляді продуктів з яких збираються варити борщ. Президента показали, як столовий буряк, Юлію Тимошенко капустою, а Олега Ляшка виделкою.

Перед виступом «ТНМК» на сцену вийшли політики від партії «Укроп». Вони по черзі підходили до мікрофона і розповідали, що країні потрібні зміни. До цього часу на площі зібралось вже близько трьохсот людей.
«Танок на майдані Конго» зустрічали тепло. Музиканти одразу попередили, що користуючись нагодою гратимуть пісні із старих і нових альбомів. Вийшовши на сцену, музиканти були здивовані такою невеликою кількістю людей.
- Я ніколи не думав, що у Вінниці на оупен ейері ми гратимемо невеличкий клубний концерт, - говорив зі сцени вокаліст ТНМК Олег «Фагот» Малюта.

Інформація : Газета "20 хвилин" 

 

Репортаж ВДТ

(на відео видно учнів нашого гуртка)

Репортаж кабельного телеканалу "ЕВЕРЕСТ"

Репортаж газети "20 хвилин"

Харківський театр політичних пародій показував виставу "БОРЩ-2015"

Всеукраїнський тур «Патріоти єднають країну». Гурт "Bliss Mood"

             Гурт "Патроничі"