Голосуємо! Підтримаємо ідею наймолодшого учасника конкурсу!

05.04.2016 21:57

З 1 по 10 квітня у Вінниці розпочинається голосування за найкращі проекти, які були подані на конкурс "Бюджет громадських ініціатив".
Отже, був поданий проект, який має на меті створення на базі Вінницького міського палацу дітей та юнацтва першої в Україні дитячої інтернет радіостанції.
Метою проекту є : інформування населення, формування суспільної думки, вплив на соціалізацію школярів міста, дозвільна діяльність, познайомити вихованців із сучасними ЗМІ, популяризація активного відпочинку та об'єднання дітей спільними інтересами.
Даним проектом будуть користуватися усі мешканці м. Вінниця. Роботи вихованців інтернет радіостанції зможуть почути усі охочі через мережу Інтернет.
МІЙ ПРОЕКТ В АНКЕТІ ПІД НОМЕРОМ 48 "ДИТЯЧА ІНТЕРНЕТ РАДІОСТУДІЯ"

Голосування триватиме до 10 квітня: 
- в робочі дні в «Прозорих офісах»: понеділок, вівторок, середа, четвер – з 9.00 год. до 18.00 год, п’ятниця – з 9.00 до 17.00 год. 
Центр адміністративних послуг «Прозорий офіс», м.Вінниця, вул. Соборна, 59 (центральне приміщення). 
Центр адміністративних послуг «Прозорий офіс», вул. Замостянська, 7 ( колишня вул. 50-річчя Перемоги, 7; відділення «Замостя»). 
Центр адміністративних послуг «Прозорий офіс», вул. Брацлавська, 85 (колишня вул. Островського, 85; відділення «Старе місто»). 
Центр адміністративних послуг «Прозорий офіс», м.Вінниця, пр. Космонавтів, 30 (відділення «Вишенька»). 
Для голосування необхідно мати при собі паспорт, або інший документ, в якому зазначено, що Ви – проживаєте, працюєте або навчаєтесь у місті. 
- на офіційному сайті міської ради в розділі «Бюджет громадських ініціатив» - «Голосування» після реєстрації в персональному кабінеті. 
Звертаємо особливу увагу на те, що при авторизації в персональному кабінеті сайту, зазначений пароль ОБОВ’ЯЗКОВО повинен містити бодай одну велику літеру та одну цифру і мати не менше п’яти символів. Голосування у «Прозорих офісах» здійснюється вінничанами ВИКЛЮЧНО особисто.