Керівник гуртка приймала участь у VIІ Міжнародному форумі «Інноватика в сучасній освіті» та II Міжнародній виставці закордонних навчальних закладів «World Edu – 2015»!

08.11.2015 12:10

Участь у VIІ Міжнародному форумі «Інноватика в сучасній освіті» та II Міжнародній виставці закордонних навчальних закладів «World Edu – 2015»

20–22 жовтня 2015 р. у Київському Палаці дітей та юнацтва відбувся Сьомий Міжнародний форум «Інноватика в сучасній освіті» та II Міжнародна виставка закордонних навчальних закладів «World Edu – 2015».

Організувала  і провела форум  компанія «Виставковий Світ» за підтримки та участі Міністерства освіти і науки України, Національної академії педагогічних наук України.

Розпорядженням Кабінету Міністрів України № 780-р від 22.07.2015 р. виставці «Інноватика в сучасній освіті» офіційно надано статус міжнародної та включено до переліку виставок, що проводяться в Україні у 2015 році.

Міжнародний Освітній Форум «Інноватика в сучасній освіті» - єдиний широкомасштабний комплексний захід в галузі освіти України, який об’єднав навколо проблем інноваційної модернізації галузі усіх освітян, науковців, представників органів державної влади та управління, виробників та бізнес-структури з метою підвищення якості освіти, впровадження сучасних педагогічних технологій і визначення шляхів інтеграції до європейського освітнього простору.

Форум представляли:  77 провідних вищих навчальних закладів, наукових установ; 22 закордонних навчальних закладів і міжнародних освітніх агенцій; 98 професійно-технічних навчальних закладів і навчально-методичних центрів; 24 виробники та дистриб’ютори сучасних засобів навчання, проекти, програми та рішення для галузі освіти, видавництва, освітні портали; 357 вищих навчальних закладів післядипломної та неперервної освіти, обласних і міських управлінь (департаментів) освітою, загальноосвітніх шкіл, гімназій, ліцеїв, дошкільних і позашкільних навчальних закладів на колективних стендах регіонів України.

Під час проведення Освітнього форуму відбулось нагородження переможців Національного конкурсу «Видатні науково-практичні досягнення в освіті» та конкурсів з 10 тематичних номінацій.          

         Приємно відмітити, що методичний посібник «Дитяче самоврядування як основа демократичного виховання учнівської молоді» (автори:  Підлісна Наталія Петрівна, Стецюра Оксана Петрівна, Очеретна Людмила Павлівна) Вінницького  міського палацу дітей та юнацтва імені Лялі Ратушної був нагороджений Дипломом і пам’ятним знаком «Лауреат конкурсу І ступеня» у номінації «Самоврядування – основа демократичного виховання громадянина України».

Під час проведення Міжнародного Освітнього Форуму «Інноватика в сучасній освіті» педагоги ВМПДЮ брали активну участь у роботі круглого столу, де активно ділились досвідом роботи Вінницької міської молодіжної громадської організації «Союз старшокласників «Лідер», співпрацею її з органами учнівського самоврядування шкіл міста та місцевими органами влади.

 Також  під час форуму був проведений майстер-клас з шамбали керівником гуртка-методистом Зразкового художнього колективу креатив-студії «Орхідея» ВМПДЮ - Мохар Іриною Анатоліївною.