Співпраця із всеукраїнськими новинними ресурсами

14.05.2021 15:35

    Сайт "Вінницькі екскурсоводи" розпочав спіпрацю із ресурсами: iPress.ua (напрямок новин: туризм), fakty.com.ua (найголовніші новини України) та meteoprog.ua (прогноз погоди у Вінниці)

Найцікавіші новини туризму, подій в Україні та прогнозу погоди доступна на головній сторінці сайту.

    Адміністрація сайту робить перегляд сайту "Вінницькі екскурсоводи" найбільш зручним та простим у використанні.

Довідка:

iPress.ua - це незалежна інформація з усіх головних сфер життя: від політики та економіки до технологій і стилю життя. Новинні стрічки оновлюються в реальному часі, відображаючи основні процеси, які відбувається в Україні та світі.

Fakty.com.ua — один з популярних новинних ресурсів серед українських онлайн-ЗМІ. Вже 4 роки поспіль сайт Факти ICTV входить в ТОП-10 ресурсів України. Середньомісячна аудиторія сайту складає понад 3 млн. унікальних відвідувачів.

Сайт METEOPROG.UA – це локальна версія проекту METEOPROG для України, яка містить докладну інформацію про погодні умови і прогнози погоди для більш ніж 1209 міст та населених пунктів України. На нашому сайті дані прогнозів погоди представлені у вигляді прогностичних карт, метеоргам і таблиць, які дають повну картину метео-ситуації в населених пунктах на найближчі тижні.