Вікторія Божок та Олесандр Титко провели екскурсію по центральній частині міста для педагогів із Миколаївської обл.

27.09.2015 10:27

    26 вересня, юні екскурсоводи з Палацу дітей та юнацтва, Олександр та Вікторія провели екскурсію "Архітектурні перлини Вінниці", для педагогів із села Коблеве, Миколаївської області.

 

"Ми у Вінниці вперше. Ми відправились із Коблева о 7-ій ранку, незважаючи на сильний туман, ми приїхали у Вінницю. Дивлячись на будинки, що побудовані в центрі, можна зрозуміти, вінничани люблять своє місто, оберігають свою історію. " - розповіла про свої враження вчителька географії.

    Вікторія з Олександром радо зустріли гостей. Віка почала розповідати екскурсію починаючи обласним архівом і закінчила Водопанірною вежею. Сашко розповідав екскурсію від готелю "Савой" і закінчив муз.-драм. театром ім. Садовського.

Гості побачили багато цікавинок нашого міста. 

"Не зважаючи на те, що ми проводили екскурсію для вчителів, але вони як діти: вірять у легенди" - розповів Олександр.

Усі педагоги загадували бажання  перед пам'ятником Марії Прутмаєр.

Біля готелю "Франція", юні екскурсоводи пересіклись із відомим у Вінниці екскурсоводом Олександром Федоришеним. У Федоришена було 8 людей у групі, а у Віки та Сашка 50!

    Вчителі часто запитували екскурсоводів, де знаходиться 3D малюнок. Коли маршрут екскурсії дійшов до пл. Європейської, усі (без виключення) педагоги почали фотографуватись на малюнку.

Крім цього, біля Башні, було зроблено "фото на згадку". 

Вчителям дуже сподобалась екскурсія та взагалі Вінниця. Багато хто сказав, що ще раз приїдуть у наше місто.